Cabina noastra face parte din categoria Super Pro PhotoBooth, una dintre cele mai complexe cabine foto de pe piata din Romania. Designul dar si calitatea accesorilor sunt de top.

  • Dimensiuni Cabina foto
   180 cm. inaltime (pregatita pentru utilizare)
   60 cm. latime
   40 cm. adancime partea de jos
   30cm. adancime partea de sus
  • Touchscreen Lenovo cu display de 21.5 inch

Display-ul monitorului este unul extrem de bine mare, ceea ce ofera o vizibilitate cat mai buna asupra momentului de dinaintea realizarii fotografiilor. Acest lucru diminueaza la maxim pierderile de fotografii datorate faptului ca fotografiile nu sunt pe placul invitatiilor. Display-ul este un FULL HD si are incorporat un touchscreen multitouch de ultima generatie.

  • Aparat foto dslr Nikon D3400 + 18-55

Aparatul foto dsrl contine un obiectiv zoom ce se preteaza foarte bine cabinei foto, acesta realizand fotografii de o calitate foarte buna.

  • Imprimanta foto profesionala DNP RX1-HS

Imprimanta foto folosita pe cabina Super Pro Photobooth este o imprimanta profesionala ce se preteaza extrem de bine cabinelor foto, cu viteza de imprimare de doar 10 secunde si cel mai mic cost per fotografie dar si optiune de a printa 5X15 cm. sau 10X15 cm. Aceasta mai poate fi controlata si cu ajutorul unei aplicatii pentru a printa fotografii direct de pe telefonul mobil.

  • Blitz studio profesional Elinchroom

In interiorul cabinei foto este integrat un blitz de studio din gama profesionala , ce asigura o iluminare optima dar si o calitate foarte buna a imaginilor.

Iluminarea cu panouri de leduri sau becuri este total nerecomandata atat calitatii fotografiei dar mai ales extrem de obositoare ochilor (cum putem zambi daca avem o lumina puternica fixata in ochii?).

Cabina foto este realizata din accesorii de calitate premium (import Germania), detaliile dar si calitatea finisajului fiind de top.

  • Soft profesional cu posibilitate partajare retele socializare, green screen software , trimitere de sms-uri cu link de descarcarea fotografiilor , QR code cu link de descarcarea fotografiilor, realizare mesaje video pentru sarbatoriti, etc.

Soft-ul cabinei foto este unul complex ce ofera nenumarate optiuni de creare template-uri, editare template-uri, partajare pentru retelele de comunicare, posibilitate personalizare background-ului din soft pentru fiecare eveniment in parte.